Otkup Audi vozila u Srbiji je dosta popularna ulsuga među našim klijentima, pre svega zato što je jako veliki broj ovih vozila na našim ulicama i u garažama. Praktično to vam dosta govori o kvalitetu samih vozila, a moramo istaći da se vlasnici vrlo teško odlučuju na otkup Audi vozila, baš zato što su emotivno vezani za svoje izuzetno pouzdane ljubimce.

Audi automobili su izuzetno popularna marka automobila, pre svega zbog svog kvaliteta. Luksuzni automobili ove kompanije su među najprodavanijim vozilima u svetu, a sjajni rezultati koje ova kompanija postiže na tržištu govore sami za sebe dosta toga. Otkup Audi vozila u Srbiji vršimo u skladu sa potrebama naših klijenata, a sve kako bi ih maksimalno zadovoljili, što dovodi do toga da nam se oni ponovo vraćaju kako bismo poslovali.

Otkup Audi vozila vršimo po najvećim standardima, pre svega kako bi zaštitili naše klijente, ali i agenciju. Pre svega moramo istaći da se čitava transakcija završava u roku od nekoliko sati, a možete nas pozvati kada god želite, jer mi radimo i tokom vikenda pa i praznicima. Na ovaj način smo uvek otvoreni da saslušamo potrebe naših klijenata.

Dodatne troškove uz otkup polovnih Audi vozila snosimo mi

Moramo istaći da kod nas nema skrivenih troškova. Jednom kada se dogovorimo oko cene vašeg automobila, mi je poštujemo, a ako se stvore dodatni troškovi, kao što je na primer potreba za šlepanjem vašeg vozila, naša agencija će ih snositi sa velikim zadovoljstvom. Na ovaj način pokazujemo da je briga o našim klijentima, naš apsolutni prioritet.

Verujemo daje naša ponuda u koju je uključen otkup Audi vozila jedinstvena na tržištu, i kao takva da je ubedljivo najpovoljnija. Okrenuta je apsolutni ka potrebama naših klijenata, a novac dobijate odmah nakon potpisanog ugovora. Zatim ga možete utrošiti na šta god želite, a kupovina novog automobila je samo jedna od mogućnosti.

Verujemo da znate, ali vredi da napomenemo, da ćemo otkup Audi vozila izvršiti bez obzira u kakvom se stanju nalazi vaše vozilo. To praktično znači da ono uopšte ne mora biti u voznom stanju, može biti havarisano, ili čak bez registarskih tablica, mi ćemo vam ponuditi cenu za njega. Naravno, sve ovo će uticati na to koliko para smo spremni da ponudimo, ali i pored toga smatramo da imamo najpovoljniju ponudu na tržištu.

Dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili preko društvenih mreža, a tom prilikom nam možete poslati i sliku vašeg vozila, kako bismo odmah i to potpuno besplatno izvršili procenu vrednosti vašeg vozila.