Chevrolet automobili su čak i kada je ova kompanija poslovala samostalno bili izuzetno popularni, a danas kada su deo FAC grupacije, doživeli su pravi bum, jer je kompanija prepoznala da oni i na evropskom tržištu mogu da donesu neke nove vrednosti što ranije nije bio slučaj. Otkup Chevrolet vozila je sve popularniji u našoj agenciji, jer je evidentno da je vozila ove marke sve više na ulicama Srbije.

Chevrolet automobili su najpopularniji na ulicama Severne Amerike, toliko da se i pojedini FIAT automobili pod Chevrolet licencom prodaju u Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, ovo nije usamljen slučaj, kada se želi uraditi rebranding određenog tipa vozila na određenom tržištu. Zbog toga vrlo često možemo ugledati potpuno iste tipove automobila različitih imena namenjenih za potpuno dva različita tržišta.

Što je najvažnije od svega Chevrolet automobili su dostupni kupcima svih platežnih kategorija. Prosto, ova kompanija nudi i budžet automobile niske potrošnje, porodična vozila ali i prave limuzine koje moćno krstare drumovima. Naravno, od modela zavisi i cena automobila, a mi vršimo otkup Chevrolet automobila bez obzira na model.

Otkup polovnih Chevrolet automobila bez obzira gde se nalazite

Naša agencija vrši otkup Chevrolet vozila svakog dana u nedelji pa i vikendom, što praktično znači da nas možete pozvati onda kada vama to odgovara, kako bismo napravili dogovor o transakciji. Mi poslujemo u Beogradu, ali i svim većim gradovima u Srbiji, pa će naši agenti na teren izaći u roku od nekoliko sati, na vaše veliko zadovoljstvo.

Vaša želja da vam baš mi izvršimo otkup Chevrolet automobila je za nas svetinja, pa ćemo se njoj posvetiti sa maksimalnom pažnjom. Verujemo da je upravo takav odnos između nas kao agencije i klijenata, preduslov dobre saradnje i u budućnosti, a mnogi klijenti koji nam se vraćaju da bismo ponovo poslovali su svakako potvrda našeg dobrog rada.

Mi vršimo otkup Chevrolet automobila od vas bez obzira na njegov model ili starost. Takođe, mi ćemo Chevrolet otkupiti od vas čak i kada se on ne nalazi u voznom stanju, kada je havarisan, oštećen, a otkupićemo ga čak i on ne poseduje tablice, odnosno poseduje strane registarske oznake. Naravno, sve ovo će bitno uticati na cenu koju smo spremni da vam ponudimo, ali će i tako ona biti najbolja ponuda na tržištu koju možete da dobijete.

Dovoljno je da nas kontaktirate telefenom, putem e-maila ili društvenih mreža, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku kako bismo uspešno realizovali transakciju.