Kao i svaki „Francuz“ i Citroen dosta polaže na izgled i opremljenost svojih automobila, tako da svako ko poseduje ovu marku automobila može da bude zadovoljan korisničkim iskustvom, koja se tiče pre svega udobnosti u vožnji ovog vozila. Mi vršimo otkup Citroen vozila, a karakteriše nas pre svega brza i sigurna usluga, a koliko smo pouzdani mogu posvedočiti mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Citroen automobili su sve popularniji u Srbiji, jer pre svega u potpunosti primenjuju novu tehnologiju u svoja vozila, kako bi povećali krajnje iskustvo vlasnika automobila. Svi modeli se karakterišu izuzetnom udobnošću, besprekornim dizajnom, a bogati su i dodatnom opremom u zavisnosti od cenovnog ranga u kojem kupujete ovo vozilo. Otkup Citroen vozila naša agencija vrši bez obzira na model ovog proizvođača.

Ljudi vrlo često prodaju svoje Citroen automobile kako bi priuštili sebi kupovinu novog automobila, a kako su zadovoljni ovim proizvođaćem vrlo često se okreću baš kupovini novog Citroena. Mi vam nudimo otkup Citroen automobila i to uz najpovoljniju ponudu na tržištu, a svakako da će vam novac koji ponudimo biti značajan dodatak vašem budžetu za kupovinu novog vozila.

Otkup polovnih Citroen automobila nikada nije bio jednostavniji

Pre svega želimo da znate da smo uvek tu za vas. Otkup Citroen automobila vršimo svakog dana u nedelji, čak i vikendom i to tokom čitave godine, pa nas možete pozvati kada god to vama odgovara, odnosno kada se odlučite da želite da poslujete sa nama. Nije nam važno gde se nalazite, jer se naši agenti nalaze u Beogradu ali i svim većim gradovima u Srbiji, pa će se čitav posao realizovati u roku od nekoliko sati.

Mi ćemo pripremiti svu neophodnu dokumentaciju sa naše strane, a vi ćete morati da pokažete vlasnički list nad vozilom, ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo mogli da izvršimo transakciju u skladu sa propisima i zakonima Republike Srbije. Na ovaj način štitimo i vas kao klijenta, ali i našu agenciju.

Ono što je do vas, a što je potrebno da uradite kako bismo izvršili otkup Citroen automobila, jeste da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, a ukoliko nam pošaljete i sliku izvršićemo potpuno besplatno procenu vrednosti vašeg vozila. Tek nakon postignutog dogovora pristupićemo daljoj realizaciji.