Vozila rumunske Dacie se izdvajaju pre svega svojom cenom koja je za tržište Srbije izuzetno povoljna, i zbog toga sve više možemo videti vozila ove kompanije na ulicama Srbije. Svakako to znači da ćemo mi i otkup Dacia vozila izvršiti u rekordnom mogućem roku, ukoliko vam je ova usluga naše agencije potrebna, a sigurni smo da svakom vlasniku automobila bar jednom u životu zatreba ovako nešto.

Dacia je rumunska kompanije ali ona posluje u okviru Renault kompanije, koja je brend na tržištu automobila. Dosta delova za ovo vozilo proizvodi baš Renault, ali Dacia vozila se sklapaju u Rumuniji, tako da se može reći da je to u potpunosti rumunski brend. Ipak, nemojte to da vas zavara jer kvalitet automobila je izuzetam, što su nam posvedočili brojni vlasnici automobila koji dolaze kod nas da izvrše otkup Dacia vozila iz raznih razloga.

Radimo otkup polovnih Dacia automobila u skladu sa vašim potrebama

Mi vam uvek stojimo na raspolaganju. Bez obzira na to gde se nalazite, naši agenti će u rekordnom roku stupiti sa vama u kontakt, jer se nalaze u Beogradu, ali i u svim većim gradovima u Srbiji. Možete nas kontaktirati kada god poželite da izvršite otkup Dacia vozila, jer mi poslujemo svakog dana u nedelji, čak i vikendom, i to čitave godine, pa smo tako u potpunosti u službi naših klijenata. Čitava transakcija zajedno sa kompletnom dokumentacijom i isplatom se završava u roku od nekoliko sati, na obostrano zadovoljstvo naše agencije i klijenata.

Verujemo da je poverenje koje stvaramo ključna stvar u razvoju odnosa između naše agencije i klijenata, a kada su oni dobri klijent se uvek vraća kako bismo ponovo poslovali zajedno. Naša agencija sa ponosom može da kaže da ima mnogo zadovoljnih klijenata koji dolaze da izvrše otkup Dacia vozila.

Kada dolazite kod nas da izvršite otkup Dacia vozila, sačekaće vas pre svega najbolja ponuda na tržištu, jedinstvena i kreirana baš po vašoj meri. Ono što je važno da znate je da kod nas nema skrivenih troškova, a sve dodatne troškove koji se pojave tokom realizacije transakcije, kao što je na primer šlepanje vašeg vozila, naša agencija će snositi na sebe sa velikim zadovoljstvom.

Kako bismo poslovali zajedno dovoljno je da nas pozovete telefonom, ili kontaktirate putem e-maila ili preko društvenih mreža, i uverite se u našu ponudu koja je stvorena baš za vas. Mislimo da ćete se bez ikakvih ustručavanja prepustiti poslovanju sa našom agencijom.