Otkup polovnih Fiat vozila nikada nije bio lakši nego danas kada vam naša agencija stoji na raspolaganju. Veliki broj automobila ove kompanije je svakako zbog toga što su vozila ekonomična, postoji veliki broj delova za njih, a i saradnja sa kragujevačkom fabrikom je uvek bila na zavidnom nivou. Zbog svega toga, otkup polovnih Fiat vozila je uvek bio jako popularan u našoj zemlji.

Jedno od najpopularnijih vozila ove kompanije je svakako Fiat Punto, a ono što ga čini izuzetno zanimljivim je to što se ovo vozilo proizvodilo u Kragujevcu jedno vreme, ali pod nazivom Zastava 10. To je bilo prvo vozilo koje se našlo na trakama ove fabrike posle preuzimanja Fiata, i odmah je doživelo veliku popularnost, pre svega zato što su Srbima omogućeni razni benefiti za njegovu kupovinu. Jedan od benefita je bio i otkup Fiat vozila, a taj otkup i danas možete izvršiti preko naše agencije.

Drugo vozilo koje je takođe izuzetno popularno kod nas, je još jedan model iz kragujevačke fabrike, a to je naslednik „fiće“, Fiat 500L. Nismo sasvim sigurni po čemu je naslednik, jer je ovo vozilo srednje više klase, namenjeno kupcima sa malo dubljim džepom, a postalo je poznato kada se Papa vozio u njemu na turneji po Americi. Mi vršimo otkup Fiat vozila bez obzira na model i njegovu starost.

Otkup polovnih Fiat vozila vršimo u skladu sa vašim potrebama

Pre svega moramo istaći da nam je stalo da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata, i zbog toga smo otkup polovnih Fiat vozila kreirali tako da pre svega naši klijenti budu zadovoljni. Naše desetogodišnje iskustvo smo stavili u vašu službu, a kakve rezultate postižemo najbolje govori činjenica da nam se klijenti uvek vraćaju kako bi ponovo poslovali sa nama.

Izuzetno je važno da znate da možemo poslovati ma gde se vi nalazili. Naši agenti se nalaze u Beogradu, ali i u svim većim gradovima u Srbiji. Na vaš poziv, mi ćemo izaći na teren u roku od nekoliko sati, i čitav posao završiti u toku tog jednog dana. Otkup polovnih Fiat automobila, nikada nije bio jednostavniji, zar ne?

Mi ćemo sačiniti ugovor o preuzimanju vozila, a na vama je samo da obezbedite dokaz da ste vi vlasnik vozila, a to znači ili vlasnički list ili odgovarajuće ovlašćenje. Na ovaj način mi štitimo i vas kao vlasnika, ali i našu agenciju, jer poslujemo po zakonima države u kojoj živimo.

Kako bi se uverili u prednosti poslovanja sa nama, dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem maila ili društvenih mreža, i naši agenti će sa vama napraviti dogovor u najkraćem mogućem roku.