Usluga otkup polovnih Ford automobila je veoma tražena u Srbiji, pre svega zbog velikog broja modela automobila ovog proizvođača u Srbiji. Iako je na tržištu jedno vreme bila stagnacija, zbog loših odnosa Srbije i Amerike, nakon 2000. godine, doživljava se pravi bum ovog proizvođača, pa sada možemo odgovorno tvrditi da je on jedan od najpopularnijih kod nas. Sve to možemo videti kroz otkup polovnih Ford vozila.

Jedan od najpopularnijih modela ovog proizvođača je svakako Ford Fokus, koji je imao nekoliko izdanja do sada. Ovaj automobil je popularan pre svega zbog kvalitetne izrade, ali i dizajna, kao i cene, jer je njegova cena nešto niža u odnosu na nemačke proizvođače automobila iste klase. Takođe, i Ford Eskort je doživeo svoju primenu u Srbiji, ali i ostali modeli. Ipak, kroz otkup polovnih Ford automobila imali smo prilike da vidimo da su ovo ubedljivo dva najpopularnija modela.

Otkup polovnih Ford automobila nikada nije bio tako jednostavan kao što je to sa našom agencijom. Na vama je samo da se odlučite da vam je potreban otkup vozila, i mi stupamo u akciju kako bismo vam predstavili našu uslugu. Brzo ćete uvideti da je naša usluga najpovoljnija na tržištu, kreirana tako da u potpunosti zadovolji potrebe naših klijenata. Pouzdanost, brzina, ali pre svega naši zadovoljni klijenti su naša glavna prednost u odnosu na konkurenciju.

Vršimo otkup polovnih Ford automobila svih vrsta

Naša agencija vrši otkup polovnih Ford automobila bez obzira na stanje u kom se oni nalaze, da li su havarisani, oštećeni, da li se nalaze u voznom stanju ili ne, da li poseduju registarske tablice, a otkupljujemo čak i vozila sa stranim registarskim oznakama. Takođe, nije nam važna ni starost automobila, kao ni njegov model. Ipak, sve ovo će uticati na cenu koju smo spremni da vam ponudimo, ali će to i dalje biti najpovoljnija ponuda na tržištu koju ćete dobiti.

Dovoljno je da nas kontaktirate i da izrazite želju da vam je potreban otkup polovnih Ford vozila, i mi ćemo izaći na teren u najkraćem mogućem roku. Naši agenti se nalaze u Beogradu, ali i u svim ostalim gradovima Srbije pa nas možete pozvati ma gde se nalazili kako bismo obavili posao. Na nama je da obezbedimo kompletnu dokumentaciju, a važno je da znate da kod nas ne postoje skriveni troškovi. Ukoliko se stvore dodatni troškovi tokom same transakcije, kao što je moguće šlepanje našeg vozila, naša agencija će ih sa zadovoljtsvom snositi na sebe.

Kontaktirajte nas telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, i uverite se zašto je naša ponuda za vas ubedljivo najpovoljnija na tržištu.