Infiniti je proizvođač automobila, koji i nije baš najprepoznatljiviji na tržištu Srbije, pre svega jer se preorijentisao na tržište ljudi koji imaju dublje džepove, ali su modeli ovog proizvođača jako popularniu svetu, a primećeni su i na putevima Srbije. Naša agencija vrši otkup polovnih Infiniti automobila, a ukoliko vam je potrebna ova vrsta usluge, budite uvereni da smo mi najbolje rešenje za vas.

Pre svega moramo istaći da u poslednje vreme Infiniti može da se pohvali inovacijama na tržištu motora. Najavljeno da će prvi predstaviti motor sa varijabilnom kompresijom, što u suštini znači da će se zapremina kompresije menjati. Ovo bi u potencijalu moglo da znači da će se uštedeti na energiji vozila, odnosno da će motor trošiti manje goriva nego što bi to činio sa starim motorom. Otkup Infiniti vozila mi vršimo bez obzira na vrstu motora i model automobila.

Kompanija Infiniti dosta ulaže i marketing, i mada to u Srbiji i dalje nije vidljivo taj marketing im se i isplaćuje. Novi motel ove kompanije Q60, u reklami je vozio Kit Harington, jedan od glavnih glumaca najpopularnije serije na svetu Game of Thrones, čija je cena verujemo ogromna u ovom času. To znači, da uskoro treba očekivati proboj ove kompanije i na neka manje razvijena tržišta. Otkup polovnih Infiniti vozila u našoj agenciji možete obaviti brzo i jednostavno.

Otkup polovnih Infiniti vozila vršimo bez obzira na njegovo stanje

Verujemo da je upravo činjenica da vršimo otkup polovnih Infiniti vozila bez obzira na njegovo stanje komparativna prednost naše agencije u odnosu na konkurenciju. To znači da ćemo mi vaše vozilo otkupiti bez obzira na to da li se ono nalazi u voznom stanju ili ne, da li je havarisano, oštećeno, da li poseduje registarske oznake ili ne, odnosno da li ima strane registarske oznake. Naravno, sve ovo bitno utiče na cenu, ali je svakako najpovoljnija ponuda na tržištu koju ćete naći.

Mi vam nudimo uslugu ptkup polovnih Infiniti vozila u roku od nekoliko sati. Naši agenti će izaći na lice mesta bez obzira gde se vi nalazite, i sa vama veoma brzo i lako dogovoriti otkup vašeg vozila. Nama je važno zadovoljstvo svakog našeg klijenta i zbog toga čitavom poslu pristupamo jako oprezno.

Naša agencija otkup polovnih Infiniti vozila radi uz kompletnu dokumentaciju, a na vama je samo da obezbedite vlasnički list ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo utvrdili da je to zaista vaše vozilo.

Dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, i da se uverite zašto je poslovanje sa našom agencijom tako jednostavno.