Kada kažete Jaguar sasvim sigurno da vam je prva asocijacija neki od luksuznih modela koje ova automobilska kompanija proizvodi, a koji su običnom svetu danas uglavnom cenovno nedostupni. Imati jednog Jaguara je svuda u svetu stvar prestiža, a kod nas u Srbiji ih nema mnogo, iako se mogu videti na ulicama. Otkup polovnh Jaguar automobila, naša agencija radi u skladu sa vašim potrebama, pa je samo dovoljno da nam se obratite kako bismo ovaj posao realizovali.

Pre svega Jaguar je okrenut ka modelima visoke klase, namenjene tržištu ljudi sa dubljim džepovima. Svaki od njihovih modela je luksuzan, izuzetno bogat dodatnom opremom, a neretko predstavlja i pravu ekskluzivu, jer kompanija zna da predstavi ograničene serije svojih modela. Ako imate takve modele za prodaju, odmah nam se obratite kako bismo izvršili otkup Jaguar vozila.

Iz kompanije su najavili okretanje ka tržištu električnih automobila, pa će u narednom periodu predstaviti i nekoliko takvih modela. U skladu sa svojom novom poslovnom politikom, jaguar je odbacio proizvodnju i modela C-X75 koji se pojavljuje u poslednjem filmu o Džejms Bondu. U Jaguaru su shvatili da je tržište električnih automobila veliko, a kao i uvek do sada predstaviće svoje luskuzno vozilo ovog tipa. Otkup Jaguar vozila vršimo bez obzira na vrstu motora

Pripremite dokumenta za otkup Jaguar vozila

Naša agencija posluje u skladu sa zakonima države u kojoj živimo, i u skladu sa time mi ćemo pripremiti svu neophodnu dokumentaciju koja je neophodna za realizaciju transkacije. Sa druge strane vi ćete morati da pokažete vlasnički list nad vozilom ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo mogli da poslujemo. Važno je da znate i da otkup Infiniti vozila u našoj agenciji nema skrivenu cenu, a ukoliko se pojave dodatni troškovi prilikom transakcije, kao što je na primer šlepanje vađeg vozila, naša agencija će ih sa zadovoljstvom snositi.

Možete nam se obratiti kada god vam je potreban otkup polovnih Jaguar vozila. Mi radimo svakog dana u nedelji, pa čak i vikendom i to tokom čitave godine, pa je na vama da se odlučite kada su vam potrebne naše usluge. Naši agenti će na teren izaći u rekordnom roku, jer se nalaze u Beogradu, ali i u svim većim gradovima u Srbiji, pa nije važno gde se vi nalazite kako bismo obavili transakciju.

Kontaktirajte nas telefonom, ili putem e-maila i društvenih mreža, i proverite zašto je naša ponuda kreirana baš po vašoj meri.