Otkup automobila Lada je usluga koju nudimo našim klijentima koji poseduju modele automobila ovog ruskog proizvođača, a sa obzirom na to da znamo koliko su naši ljudi vezani za Rusiju, nije ni čudo što i dalje ima priličan broj njih koji poseduju ovo vozilo. Poslednjih godina Lada se probija na svetsko tržište, pa je sve više novih modela koje možete naći u prodaji.

Lada je tokom komunizma bila izuzetno popularan proizvođač automobila, pre svega jer su modeli bili jeftini i sasvim ekonomični, špa su u potpunosti bili prilagođeni našim uslovima življenja. Na ulicama se kotrljalo mnogo automobila ove marke, a raspadom Jugoslavije i padom Sovjetskog Saveza ni Lada se više nije uvozila na naše prostore. Ipak, danas mi vršimo otkup automobila Lada bez obzira u kom se stanju nalaze.

Jedan od najpopularnijih modela bila je svakako Lada Niva. Ovo vozilo je bilo namenjeneo savlađvanju teških terena i uspona, pa je bila ruska verzija terenskog vozila. Nju je krasila pouzdanost, a radeći otkup auta uvideli smo da je i dalje veoma popularna kod vozača. Mnogi veliki sistemi su u svom voznom parku imali ovo vozilo, a ukoliko je to slučaj i dalje mi ćemo izvršiti otkup automobila Lada Niva odmah po vašem pozivu.

Otkup vozila Lada vršimo odmah po vašem pozivu.

Našu agenciju krasi pre svega velika brzina i gotovo instant reagovanje po vašem pozivu, pa otkup vozila Lada vršimo u roku od nekoliko sati od trenutka kada nas pozovete. Naš cilj je da vi kao naš klijent budete u potpunosti zadovoljni, jer ćete se na taj način vratiti da ponovo poslujete sa našom agencijom. Otkup auta vršimo sedam dana u nedelji, čak i vikendom, a na vama je samo da nas pozovete i da proverite kvalitet naše usluge.

Važno je da znate da otkup automobila Lada vršimo u skladu sa propisima, pa ćemo shodno tome obezbediti kompletnu dokumentaciju koja prati ovu transakciju. Na vama je samo da pokažete vlasnički list vozila, ili odgovarajuće ovlašćenje, a mi ćemo preuzeti na sebe sve ostalo. Naravno, ukoliko se pojave neki dodatni troškovi, kao što je na primer šlepanje vašeg vozila, naša agencija će ih snositi na sebe sa velikim zadovoljstvom.

Otkup vozila Lada je izuzetno osetljiv posao i zbog toga ga mi radimo oprezno, gradeći između nas i naših klijenata poverenje koje možemo koristiti kako bi ojačali poslovne veze i u narednom periodu. Zbog toga nam je izuzetno važno da vi budete u potpunosti zadovoljni. Kako biste proverili kvalitet naše usluge, dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, e-mailom ili preko društvenih mreža, i mi ćemo vam posvetiti maksimalnu pažnju.