Otkup automobila Lancia u Srbiji danas i nije toliko popularna usluga, pre svega zbog pada vrednosti ovog brenda, pa je vrlo mali broj vozača koji poseduju ovo vozilo. Ipak, bez obzira na to naša agencija če izvršiti otkup vozila Lancia na vaše veliko zadovoljstvo, ali samo ukoliko vi pokažete interesovanje za ovu vrstu usluge. Vaše zadovoljstvo je naš cilj.

Lancia automobili se i danas proizvode u Italiji, a fabrika je deo sistema FCA grup, u kojoj posluju i Fiat, Alfa Romeo kao i Krajsler. Proizvodnja ovih automobila je vezana isključivo za tržište i potrebe Italije, i vrlo retko se izvoze. Zbog ovoga, danas Lancia automobila na području Srbije ima jako malo, ali ćemo mi svakako uraditi otkup vozila Lancia ukoliko vam je on potreban, i naravno ukoliko posedujete ovo vozilo.

Očigledno je da je FCA grupi u ovom trenutku potrebno jačanje nekih drugih brendova na svetskom tržištu, pa je Lancia svesno žrtvovana. To naravno ne znači da je ovaj proizvođač loš, naprotiv, znamo za neke od sjajnih modela koje je ova kompanija preuzela. Samo poslovna odluka FCA grupe je takva, na veliku žalost ljubitelja ove marke automobila širom sveta. Otkup automobila Lancia naša agencija radi u dogovoru sa vama, i verujemo da je to pravi način da izgradimo međusobno poverenje.

Otkup vozila Lancia vršimo bez obzira na starost vašeg automobila

Nije nam važna uopšte starost vašeg automobila kako bismo izvršili otkup vozila Lancia, važno je samo da vi želite da izvršite otkup. Mi ćemo samo postupiti po vašoj želji. Nije nam važno ni to da li je automobil oštećen, havarisan, da li se nalazi u voznom stanju ili ne, odnosno da li poseduje naše ili strane registarsk oznake, ako ih uopšte i poseduje. Ipak, sve ove stvari će bitno uticati na krajnju cenu vozila, što je svakako i normalno na tržištu.

Ono što nam je svakako bitno radeći otkup automobila Lancia jeste da ste vi vlasnik vozila koje prodajete. U praksi to znači da je potrebno da pokažete vlasnički list vozila, ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo mogli da pristupimo realizaciji same transakcije.

Otkup vozila Lancia u našoj agenciji je lak i siguran i bez ikakvih dodatnih troškova po naše klijente. Ukoliko se oni i stvore tokom same transakcije, a moguće je na primer da će biti potrebno šlepanje vađeg vozila sa vaše adrese, mi ćemo ih sa zadovoljstvom snositi na sebe.

Dovoljno je da nas kontaktirate kako biste proverili zašto smo najpovoljnija agencija na tržištu, a to možete učiniti telefonom, e-mailom ili preko društvenih mreža.