Kompanija Zastava iz Kragujevca je svojevremeno proizvela nekoliko vrlo zanimljivih modela koji su bili izuzetno prodavani u Srbiji. Sada, kada su ti modeli zastareli, a kragujevačka fabrika proizvodi neke druge automobile, vlasnicima tih automobila je potreban otkup vozila Zastava. Naša agencija nudi ovu uslugu svim zainteresovanim licima, a čitav posao koji uključuje otkup auta vršimo maksimalno ozbiljno i u skladu sa potrebama naših klijenata.

Zastavini automobili su izuzetno prodavani u Srbiji, ali su bili poznati i van granica naše zemlje. Njih nije odlikovao veliki luksuz, već pre svega jednostavnost izrade, ekonomičnost, ali i jeftino održavanje, koje je bilo privlačno ljudima u Srbiji uvek. Takođe, za kupovinu domaćeg automobila u Srbiji su postojale razne pogodnosti, pa se i o tome dosta vodilo računa. Danas, otkup automobila Zastava nudimo svim zainteresovanim licima, kojima je potrebna ova vrsta usluge.

Jugo je svakako jedan od najpopularnijih modela ove kompanije, koji se proizvodio u nekoliko različitih serija. Zamišljen pre svega kao malo gradsko auto, idealnih dimenzija da lako manevriše uskim gradskim ulicama, bio je jako popularan na području bivše Jugoslavije. Ipak, ovo vozilo se probilo i van granica bivše Jugoslavije, pa je čak svoju ulogu dobio i u Holivudu. U filmovima Ko je ubio Monu, i Umri muški Jugo se pojavljuje u punom svetlu. Mi vršimo otkup vozila Zastava bez obzira na model automobila koji posedujete.

Otkup automobila Zastava vršimo bez obzira na stanje u kom se nalaze

Otkup automobila Zastava nam je važan, pa ga vršimo bez obzira na to u kakvom se stanju nalazi vaše vozilo. Nije nam važno da li je ono oštećeno, da li se nalazi u voznom stanju ili ne, da li je havarisano, kao ni to da li poseduje registarske tablice, a otkup vozila radimo čak i kod automobila sa stranim registarskim tablicama. Ipak, sve ovo će uticati na cenu samog vozila, ali opet to će biti najbolja ponuda na tržištu koju možete naći.

Važno nam je da sa klijentima uspostavimo poverenje radeći otkup vozila Zastava, pa je zbog svega toga, važno da se dogovorene obaveze ispoštuju. Vršeći otkup auta sa našom agencijom nećete imati skrivenih troškova, a svaki dodatni trošak koji se stvori, kao što je na primer šlepanje vašeg vozila, u slučaju da nije u voznom stanju, vrši naša agencija.

Dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, kako biste proverili zašto imamo najbolju ponudu za vas na tržištu, a tim putem nam možete poslati i slike vašeg vozila kako bismo odmah izvršili prvu procenu vrednosti vašeg automobila.